Графити у Кикинди последица опозиционе кампање мржње: Срамно таргетирање активиста и симпатизера СНС

Још један у ланчаном низу инцидената који су последица директне кампање мржње коју све агресивније води опозиција и њени идеолози, догодио се данас у Кикинди.

На дан када Србија обележава две деценије од стравичног погрома над својим сународницима на Косову и Метохији, незапамћен у новијој историји, на сраман и вулгаран начин настављена је кампања против председника Александра Вучића и Српске напредне странке.

У згради у Партизанској улици у Микронасељу данас су освануле поруке срамотног садржаја са илустрацијом, исписане на улазу у зграду, као и на вратима станова у којима живе чланови и симпатизери Српске напредне странке.

На улазу у вишеспратницу у којој станује више активиста Српске напредне странке исписано је „СНС крвопије ЈБТ-и се сви са Вучком и Анушком”, док је на вратима више од пет станова плавим маркером ишкрабано „Вучићу пе*еру”.

Да овакво таргетирање присталица политике председника Вучића и Српске напредне странке не може бити случајно, потврдили су нам у разговору станари са којима смо причали.

– Не кријем своје политичко опредељење нити имам разлога да се било чега стидим. Са којим правом неко пише по мојим вратима и обележава нас, да ли је циљ да се у свом граду и својој згради осећам небезбедно. Надамо се да ће се починиоци бити пронађени- прокоментарисао је један од станара.

Овај инцидент је још један у низу напада на активисте и симпатизере СНС, након што готово свакодневно опозициони идеолози позивају на насиље и обрачунавање са онима који мисле другачије.

Данима сведочимо бруталним нападима на активисте наше странке. Разбити главу жени на улици јер је носила ранац на којем пише Александар Вучић је монструозно. Да они који се куну у борбу против насиља разбијају главу и вербално злостављају људе на улици, видела је цела Србија и свет! Данас су се такви обрушили на приватну имовину наших суграђана, показавши да нисмо сигурни ни иза закључаних врата- истакла је за kikindski.rs, поводом овог вандализма, председница Градског одбора Српске напредне странке у Кикинди Станислава Хрњак.

Полиција је обавила увиђај, након чега се очекује да ће виновници овог хулиганског испада бити приведени правди.

Очигледно да опозициони јуришници који желе пустошење и разарање Србије, своје насиље настоје да покажу као нормално и прихватљиво дајући себи право да уништавају туђу имовину. Подмукла кампања дехуманизације председника Александра Вучића и свих присталица СНС поприма све шире размере са циљем изазивања метежа, раздора и спирале мржње не би ли на таласу таквог терора дошли на власт.

Подсетимо, протеклих дана је прогон доживела активисткиња СНС Јелена Милосављевић на Бановом Брду, а 12. марта је на Теразијама нападнута Славица Вујачић, такође активисткиња СНС, због тога што је носила ранац са натписом „Александар Вучић”. Потом је на Вождовцу, од стране опозиционара, уследило фактичко хапшење активиста СНС док су обилазили своје чланове, представљено као наводно „грађанско хапшење”. Ниједан од ових напада и инцидената нико од челника опозиције није осудио!

У намери да по сваку цену дођу на власт, опозициона камарила не преза од линчовања људи само на основу другачијег политичког опредељења.

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!