3 октобра, 2023

Градоначелник Никола Лукач обишао локације на којима је невреме нанело штету

Данас, али и наредних дана санираће се последице штете настале услед невремена на територији града. Какво је стање на терену уверио се и градоначелник Никола Лукач који је са сарадницима обишао све делове града.

Лукач је разговарао са суграђанима где је дошло до оштећења.

Први човек града је, са начелником СБО Мирославом Дучићем, чланом Градског већа Небојшом Јовановим, секретарком Секретаријата за заштиту животне средине, пољопривреде и рурални развој Мирославом Наранчић, Николом Војиновићем, запосленим у ЈП „Кикинда“ и Петром Жигићем из комуналне инспекције, посетио домаћинства у улицама Вука Караџића, Стевана Сремца, Цара Душана и Петефи Шандора у Микронасељу, испред чијих кућа, односно стамбене зграде су пала стабла или делови стабала.

Посетили су и фудбалски стадион ЖАК-а на којем је олуја однела део црепа.

Како је овом приликом истакнуто, оформиће се градска Комисија за процену штете која ће посетити сва домаћинства, али и објекте на којима је причињена штета, како би се урадила процена и утврдило на који начин се може помоћи суграђанима.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!