Градоначелник Лукач угостио спортску хероину Кикинде и Србије

Градоначелник Кикинде Никола Лукач угостио је данас Марицу Анђелов Ал-Махамид, џудисткињу ветеранку, спортску хероину Кикинде и Србије. Марица је током 55 година дуге и плодоносне каријере безброј пута наглашавала чињеницу да је из Кикинде, да је поносна на свој дом и да га носи у срцу на сваком такмичењу. Лукач је нашој суграђанки уручио пригодне дарове и нагласио:

– Кикинда је град спорта и град добрих људи. Сви с поносом представљају свој град, а људи попут Марице доприносе и да деца Кикинде израсту у добре људе, да науче да поштују праве вредности и да буду људи који су поносни на свој град, гдегод да су.

Марица је почетком минулог новембра из Абу Дабија донела сребро са Светског првенства ветеранки, а Џудо савез Србије, пре неколико дана,  доделио је признања нашим најуспешнијим џудистима у 2023, међу осталима и Марици Анђелов Ал-Махамид. То признање било је још једно у низу, које потврђује Маричине успехе и посвећеност џуду. Она се већ припрема за наредно Светско првенство ветеранки, које је на распореду крајем ове године, а од Града ће и надаље имати подршку.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!