Галадска завршила надметање у Првој лиги: Београђани у полуфиналу доигравања за елиту

Након пораза 2:4 у кикиндском „Језеру” у првом мечу четвртфинала доигравања за пласман у Суперлигу Србије, Галадска је данас у узвратном сусрету изгубила 4:0 у Београду од Примара и тако завршила сезону у Првој лиги. Наступили су: Жарко Ђурђев, Миодраг Човић и млађани Андреј Бањаш (15).

– Одиграли смо опроштајни меч у сезони без Петра Видића, који је на тромесечној поштеди због повреде леђа, а није било ни мене у екипи, због инфекције ока – каже капитен Ненад Ђукић.

Задовољни су у Галадској сезоном у нашем другом рангу.

– Циљ нам је био само опстанак, а пласирали смо се у доигравање за улазак у наш најјачи разред. С скромном сумом новца којом располажемо, ово је наш максимум, а за наредну такмичарску годину правићемо младу екипу, у зависности од буџета. Верујем већ до краја наредног месеца знаћемо на чему смо.

Најбитнији је, вели капитен, који истовремено навешћује и опроштај од играња, рад са младима.

– Највише улажемо у тај сегмент рада клуба. Радимо с нашом децом и за две или три године у потпуности ћемо имати кикиндску екипу – јасан је Ђукић.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....