Фудбалска недеља: Порази Новокозарчана и Рускоселаца, Наковчани надомак доигравања за прелазак на војвођански „Исток”

При крају је фудбалска сезона у нижим ранговима, на војвођанском „Истоку” нема узбуђења и све протиче углавном у монотонији. Готово све је још од раније познато, нарочито када је реч о нашим екипама, а у степену доле,  Подручној лиги „Зрењанин”, занимљивије је за нијансу, само због Полетове борбе за другу позицију. Управо данас, Наковчани су и стигли надомак пласмана у доигравање за прелазак у поменуту источну групу Војвођанске лиге.

На покрајинском „Истоку” комплетирано 27. коло, а обе наше екипе биле су неуспешне. Новокозарачка Слобода изгубила је 3:2 (Ковачевић двоструки стрелац) у Банатском Карађорђеву, а Црвена звезда, у Руском Селу, поражена је 0:2 од Борца из Старчева.

У Подручној лиги на распореду су биле утакмице 26. рунде. Полет је, победом у Накову од 4:3 (Кењало казнени ударац, Драганов двапут, први из казненог ударца, Вукобрат) над директним ривалом МСК-ом из Михајлова, одрадио највећи део посла на путу ка освајању другог места и ако тако буде одмериће снаге у двомечу с другопласираним из Подручне лиге „Панчево”, а бољи ће, средином јуна, у виши ранг. Још је Напредак из Банатске Тополе, изгубио 3:0 у ченти од Баната, а мокрински Делија славио 2:4 (Арађанин, Вребалов аутогол, Перишић, Моноштори) у Новом Бечеју против Јединства.

Д. П.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!