Фаворити према плану: МРК Кикинда у једном од двају финала доигравања, против Колубаре

Фаворити су у узвратним утакмицама полуфинала доигравања за пласман у Суперлигу оправдали улоге фаворита и сви одреда пласирали се у финала већ након других мечева односно без додатних мајсторица, а и рукометаши Кикинде међу њима су.

У Црвенки су Кикинђани, против истоименог клуба, после нерешене игре – 27:27 боље изводили седмерце (4:2) и у среду ће у првом сусрету финала доигравања северно-централне групе Б лиге, у Лазаревац код Колубаре.

Након тога, узврат између Кикинђана и Лазаревчана планиран је за недељу 28. априла у нашем „Језеру”, а ако резултат у победама по партијама тада буде неодлучен, биће одиграна и трећа утакмица. Укупни победник финала пласираће се у Суперлигу, а поражени ће наставити доигравање, играће против пораженог из финала источно-западне групе Б лиге, у којем ће се састати костолачки Рудар и Гоч из Врњачке Бање.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 6(2), Георгијевски, Трнинић, Марковић, Тодоров 2, Врговић 4(2), М. Панић, Л. Панић 2, Татари 2, Китановић, Стојановић 2, Јовановић 9(1), Бошковић 4(1).

Д. П.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!