10 децембра, 2023

Џудисти Партизана на три такмичења: Изборили 11 пласмана на првенства Србије

На два Првенства Војводине, џудисти кикиндског Партизана изборили су 11 пласмана на појединачне шампионате Србије, а усто најмлађи чланови били су на турниру у Хрватској.

У Степановићеву, у узрасту старијих дечака и девојчица (2009/10. годиште) бронзане медаље узели су Немања Галић, Филип Срејин, Катарина Исаков и Миа Мортвански, а пета је била Сара Бањац па ће сви поменути наступити и на Првенству Србије у Београду, 27. маја.

На покрајинској смотри за узраст јуниора и јуниорки, такође у Степановићеву, шесторо кикиндских џудока стекло је право наступа и на државном нивоу у Београду, али седам дана пре старијих дечака и девојчица. Првакиње Војводине постале су Дуња Мутавџић и Милица Латковић, други је био Никола Исаков, а трећи Владимир Талијанов док су пета места припала Милошу Ракину и Луки Мићићу.

Коначно, најмлађи Кикинђани били су у загребачком предграђу Дугаве, на турниру истоименог Џудо клуба, медаље су изостале, а пета места заузели су: Синиша Попесков, Огњен Цуцић, Филип Цветковић, Немања Ромаков.

не, не , не!!!!!!