Две седмице припрема ОФК Кикинде: У суботу прва провера у Сенти

Две су седмице припрема за фудбалерима ОФК Кикинде који зимују на водећој позицији војвођанског „Истока”. Тренер Јевто Јарчевић констатује да су његови играчи након паузе били жељни тренинга.

– Одмах је то било видљиво и отуда је и њихова бројност на тренинзима као и посвећеност обавезама изванредна. Акценат смо у прве две недеље стављали на стицање снаге па су уз претрчане километре момци много радили и у теретани – каже Јарчевић.

Након великог појачања Александра Миркова, уз којег је истовремено стигао и млађани Владимир Галешев, још увек нема нових имена.

-Искрено говорећи, добро ми нам дошло још једно право појачање, али нећемо ни исхитрено реаговати и доводити играче по сваку цену.

Ове недеље фудбалери ОФК Кикинде, осим у теретани, више раде на отвореном, а потом их предстојећег викенда очекује прва провера.

– У суботу на распореду имамо гостовање у Сенти код истоимене екипе. Надам се само да време неће покварити планове и тако и домаћине и нас  онемогућити да одиграмо првих 90 минута у овој календарској години.  Подједанку шансу, по полувреме, у првој контролној утакмици добиће сви фудбалери, играћемо с две поставе – најављује Јарчевић.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!