Други баскет турнир 3х3: Врбашанима почасти

Екипа Три икс три из Врбаса, победник је једнодневног, другог по реду,  турнира у баскету 3х3, на којем се у организацији Спортског савеза Кикинде на градском тргу окупило 16 тимова.

Врбашани су у финалу, два минута пре краја утакмице стигли до бројке од 21. поена против екипе Града Кикинде и на тај начин заслужено приграбили пехар и инкасирали 150 хиљада динара.

Пораженима из финала припало је 70, а трећој Круни, из Зрењанина, 30 хиљада динара.

Капитену победничког тима трофеј је уручио градоначелник Кикинде Никола Лукач, а први човек града предао је признање и најбољем појединцу турнира Дејану Јањићу, такође из редова Врбашана.

– Све је било на високом нивоу од организације до квалитета баскета, а моја екипа и ја испунили смо очекивања. Дошли смо у Кикинду да победимо и у томе смо успели на леп начин – рекао је Јањић.

Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде, додала је:

– У једном тренутку морали смо да на кратко прекинемо турнир због кише, али је на крају све ипак протекло онако како смо замислили и време нас је послужило. Било је лепо и велики број наших суграђана је могао да ужива током целог дана на тргу. Наши момци из Кикинде су били други, за разлику од прошле године када су били најбољи, али и тај њихов пласман је значајан.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!