27 септембра, 2023

Други баскет турнир 3х3 на тргу: Старт у недељу од 11 сати

Други турнир у баскету 3х3 у организацији Спортског савеза Кикинде, на распореду је у недељу од 11 сати, на тргу, преко пута фонтане, најавила је данас Јелена Чуданов, председница ССК.

– И ове године од Покрајинског секретаријата за спорт и Спортског савеза Војводине добили смо терен, надамо се да ово постаје традиционални турнир, имамо 16 екипа, нисмо очекивали оволики одзив екипа па смо морали да ограничимо број учесника и да одбијемо три екипе – рекла је Чуданов.

Све ће бити организовано током једног дана, а долазе, осим кикиндских, и екипе из неколико места средњег Баната те једна из Врњачке Бање.

– Предвидели смо и гађање тројки, имаћемо и мажореткиње, надамо се да ће нас време послужити, можда ће око 13 сати морати да буде  направљена пауза због кише и да ћемо онда ипак да наставимо такмичење до финала које планирамо за око 21 сат – закључила је Чуданов.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!