Друга одбојкашка лига „Север“: Кикс Кикинђанки с новим-старим тренером

По систему топло-хладно одбојкашице Кикинде 0230 наставиле су надметање у Другој лиги “Север“ ОС Војводине. Опет су изненадиле, али за разлику од минулог викенда када су славиле на гостовању код трећепласираног тима на табели, вечерас су поражене 2:3 у “Језеру“ и то од последњег тима на лествици – Футога. По сетовима било је: 25:21, 18:25, 25:20, 25:27, 11:15. Тек утешни бод на конту је Кикинђанки, а нови-стари тренер Драган Пецарски вели:

–  Мали избор играчица и деконцентрација коштала нас је скупо. Не тражимо алиби, али без комплетне екипе ово је реалан епилог, поготово што су Футожанке јаче него јесенас и многима ће до краја сезоне покварити рачуницу.

А каква је рачуница Кикинде 0230, следи гостовање у Сремској Митровици, другој екипи Срема?

– Пре свега, надам се брзом опоравку повређених и болесних играчица, а у сваком случају идемо даље, напашћемо Сремице. Требају нам још три победе до краја првенства за опстанак, а са четири сигурни смо да ћемо и догодине играти у овом трећем степену надметања – каже Пецарски.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!