3 октобра, 2023

Друга лига КС Војводине: Велика Кикинда поражена од Петровграда

У првој утакмици седмог кола групе „Б” Друге лиге КС Војводине, у Зрењанину, кошаркаши Велике Кикинде поражени су 88:75 (32:15, 19:16, 22:27, 15:17) од екипе Петровграда, па су тако наши момци уписали и четврти пораз, уз две победе. Тренер Мирко Буцало каже да је његов тим отишао растерећено, али истовремено и недопустиво опуштено, на меч против екипе која једина, и даље, има максимални учинак,

– Све је одмах резултирало одличним отварањем утакмице од стране домаћина, а до одмора имали су већ плус 20 поена у своју корист. Након  две четвртине у којима смо примили чак 51 поен, тешко је било вратити се у меч, иако смо до краја спустили разлику и ублажили пораз. Петровград је иначе први кандидат за пласман у виши ранг – истиче Буцало.

Играће екипа из нашега града, до краја такмичења по групама, са жељом да се докопа најмање четвртог места односно проласка у плеј-оф.

– Тада ће бити све могуће, ако нам се укаже шанса искористићемо је максимално, иако је реалније да сачекамо неку од наредних сезона за повратак у трећи степен српске кошарке. Већ смо уписали најмање два непланирана пораза, али ослонили смо се на сопствене снаге, пошто  новца за довођење појачања са стране немамо. Усто, ове сезоне имамо велики проблем, јер наши најважнији играчи студирају у већим градовима, окупимо с петком па онда шта урадимо у предстојећој утакмици, а то је, показало се барем досад, недовољно за неке високе домете – јасан је Буцало.

Наредни ривал Великокикинђана биће следећег викенда, у дворани „Језеро”, тим „Радивоја Кораћа” из Руменке.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!