Ђиласов кандидат за градоначелника: Да, хоћемо у коалицију са десницом!

Ми не идемо на то да направимо већину од 51%, ми желимо да направимо велику коалицију са свима који желе да промене ову власт, рекао је Обрадовић.

Лепо је председник државе Александар Вучић говорио, глас за лажну десницу и тзв. патриоте је глас за Драгана Ђиласа, који лобира за санкције Русији, и за Маринику Тепић, која жели да Србија добије жиг земље која је починила геноцид!

Владимир Обрадовић, Ђиласов кандидат за градоначелника Београда је изјавио гостујући код Оље Бећковић да ће њихова листа бити најбоље пласирана листа у граду, али и додао:

-Ми не идемо на то да направимо већину од 51%, ми желимо да направимо велику коалицију са свима који желе да промене ову власт!

На питање водитељке да ли то значи и са заветницима, Обрадовић је одговорио: Уколико она жели да ради против ове власти – да.

(Извор: 24sedam)

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!