Девојке из Кикинде сјајне на Гранд финалу

Ена Гогић, Ива Племић, Милана Рајков и Ена Шошић, девојчице које „Ритам Европе“ доводе у наш град, наступиле су у суперфиналу, одржаном у Струмици. Подршку им је, у име Града, пружила чланица Градског већа за културу и образовање, Валентина Мицковски.

У Северној Македонији наше талентоване девојчице су, својим сјајним наступом  побрале симпатије и добиле одличне реакције и овације публике.

– Вратиле смо се пуне лепих утисака – каже Ена Гогић. – Било је то још једно ново и лепо искуство за нас, уживале смо, дружиле се , упознале нове пријатеље. Била нам је част да наступимо у Гранд финалу.

На овом музичком фестивалу наступило је по пет првопласираних из свих земаља у којима се одвија такмичење „Ритам Европе“: Србије, Републике Српске, Црне Горе и Северне Македоније.

Док се полако припремају да, у свом граду, буду достојни домаћини овогодишњем фестивалу које ће се одржати на јесен, наше девојчице радују се новим наступима, а посебно награди, освојеној на прошлогодишњем „Ритму Европе“ у Зрењанину – путу на Кипар, чију су песму са „Еуросонга“ изводиле и победиле.

С. В. О.

 

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!