21 септембра, 2023

Делегација Кикинде у Силистри: Размена искустава у области социјалне заштите

Делегација града Кикинде предвођена председником Скупштине града Младеном Богданом посетила је братски град Силистру у Бугарској где је учествовала на Форуму о социјалној заштити. Том приликом, представљене су услуге и мере у области социјалне и дечије заштите, сличности и разлике у раду социјалних служби, а разговарано је и о начинима на које се може унапредити сарадња два града.

Поздраве гостима на уводном скупу упутили су председник општине Силистра др Јулијан Најденов, председница Општинског савета Силистре др Марија Димитрова и регионални гувернер Николај Неделчев.

Социјалну политику града Кикинде презентовали су Младен Богдан и стручњаци из кикиндског Центра за социјални рад. Делегација Кикинде обишла је и установе за домски смештај и пружање услуга социјалне заштите у Силистри.

Билатерални форум на тему размене искустава и примера добре праксе у сфери социјалне политике организован је од  25 до 28. априла.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!