Делегација Града на обележавању рођендана братског Бихаћа

Делегација Града Кикинде на челу са Младеном Богданом, председником Градске скупштине, присуствовала је данас обележавању 763. рођендана братског Града Бихаћа. На састанку са Градским руководством, договорена је даља сарадња два града.

-На састанку са новоизабраним градоначелником Бихаћа Елведином Седићем, разговарали смо о наставку сарадње у области културе и спорта, привреде, као и сарадњи СУБНОР-а- рекао је Богдан.

У Градској тржници у Бихаћу данас је уприличена дегустација рођенданске торте дуге више од 20 метара поводом 763. рођендана града на Уни. Торту су за ову прилику припремили угоститељи и привредници с подручја Бихаћа, уз подршку Градске управе и невладиних организација.

У оквиру програма обележавања 763. рођендана Бихаћа, одржана је свечана седница Градског већа, на којој су заслужним појединцима и колективима уручена градска признања.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!