„Dance N Soul“ плесачице и појединачно и групно сјајне у Кристалној дворани у Зрењанину

Најмлађе чланице Школе плеса „Dance N Soul“ данас су се такмичиле у Зрењанину на Фестивалу „Dance Fusion 2024“. Осам солиста и четири групе остварили су изузетне резултате.

У категорији „show dance open mini“ – A Анђела Василев освојила је прво место, као и Ника Белеслин која је била најбоља у „Open solo baby“. У овој категорији другопласирна је била Софија Никић. Маша Марић и Петра Баровић деле прво место у „show dance solo mini“ – B.

Јована Радуловић бриљирала је у „comercial street dance“ и освојила злато, док су  Мања Ињац и Маша Марин у „open solo mini“ поделиле победничко постоље.

У групним кореографијама злато су у Кикинду донеле Розе шљокице и Циклама шљокице, док су се сребрним медаљама окитиле Зелене шљокице и Љубичасте шљокице.

– Препуне смо утисака, много смо поносне на наше мале шљокице и донеле смо много медаља и пехара у Клуб – изјавила је Мирна Крнић, професорка физичког васпитања и председница „Dance N Soul“-a, Удружења спортског плеса „Ритмик“.

На великом плесном спектаклу у зрењанинској Кристалној дворани наступили су чланови 23 клуба из Србије и региона, а на подијуму је плесало 1.300 такмичара које је оцењивало чак девет судија.

С. В. О.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!