21 септембра, 2023

Да ли се одустало од изградње ритејл парка у Дистричкој улици?

Да се од најављене изградње ритејл парка у Дистричкој улици, у близини „Ловца“, није одустало, напоменуо је на данашњој седници градске скупштине Саша Танацков, члан Градског већа задужен за привреду и инвестиције.

-Извесни застој је настао због Агенције за реституцију, након информације да тамо можда постоји захтев за враћањем дела парцеле који чини отприлике два посто од укупне површине. Процедура је при крају, проблема нема, али је читав поступак застао док се процедура у потпуности не изведе на чистац. Покушали смо максимално да убрзамо процедуру- истакао је Танацков.

-Неће бити изненађење да имамо два ритејл парка. Ритејл парк у Дистричкој имаће другачије садржаје. У Микронасељу биће мањи објекти, а тамо локали веће квадратуре. Тржиште диктира све. Неки постојећи трговински ланци откупљују парцеле и куће у приватном власништву да би ширили пословање, а неки из других градова како би градили различите трговинске објекте. Неко ко има новац процењује да овде треба улагати и да је Кикинда просперитетно место да се овде инвестира- нагласио је члан ГВ за привреду и инвестиције.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!