Чувајте рачуне, ускоро почиње нови циклус наградне игре „Узми рачун и победи“

Због изузетно великог интересовања грађана и резултата наградне игре „Узми рачун и победи“, која је прошле године први пут организована у електронском формату, Влада Србије је донела одлуку о организовању новог годишњег циклуса и у 2024. години.

Прошле године је више од милион грађана отворило налоге и послало невероватних 285.798.140 фискалних рачуна.

Како сазнају „Новости“, очекује се да први круг наградне игре почне крајем априла или у првој половини маја. Извлачења ће и овог пута бити емитована уживо на првом програму Радио-телевизији Србије.

Награде за најсрећније грађане и овај пут биће станови у Београду, а биће додељена по два стана у свакој емисији, односно 10 станова у овом кругу наградне игре.

„Наградна игра ће се одвијати путем апликације ‘Узми рачун и победи’, као и прошлог пута. С обзиром на то да су због заштите података о личности сви налози и унети рачуни из претходног циклуса обрисани, грађани ће, да би учествовали, морати да отворе нове налоге. У овом тренутку могу да проверавају валидност рачуна, али не и да их уносе у апликацију, јер наградна игра још увек није почела. Свакако препоручујемо грађанима да узимају и чувају фискалне рачуне, а спремамо и неке новине, о чему ћете бити благовремено обавештени“, речено је у Министарству финансија.

(Извор: B92)

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!