3 октобра, 2023

Црвени крст и ЈП „Кикинда“ позивају на добровољно давање крви

У сарадњи са Црвеним крстом Кикинда Јавно предузеће „Кикинда“ позвало је кориснике да се одазову акцијама добровољног давања крви, тако што су уз рачуне за комуналне услуге штампали и флајер – календар акција добровољног давања крви у 2023. години.

-У данашње време када је хуманост стављена на велики тест,  наши запослени се труде да буду добри суграђани и да испуне личну мисију хуманости, тако да се један значајан број њих редовно одазива акцијама добровољног давања крви. Зато апелујемо, уколико сте здрави и имате између 18 и 65 година, да се одазовите  позиву и помогнете да се обезбеди довољна количина крви за оне којима је неопходна. Календар са терминима добровољног давања крви можете да видите на флајеру који ћете добити уз рачун – саопштили су из ЈП „Кикинда“.

Наредна акција добровољног давања крви у кикиндском Црвеном крсту биће одржана у понедељак 13. фебруара, а потом у четвртак 23. фебруара. 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!