1 октобра, 2023

Чланице плесне школе „Денс Н Соул Ритмик“ заблистале на 12. Сомбор опену

Чланице Удружења спортског плеса „Денс Н Соул Ритмик“ имале су сјајне наступе на 12. Сомбор опену. Разлога за задовољство итекако имају јер је њихов рад, труд и таленат препознат, па су се и одлично пласирале у више плесних дисциплина и узрасних категорија.

-Представиле смо се са укупно 11 кореографија. Враћамо се пресрећни и пуни утисака- задовољна је Мирна Крнић, која води ово кикиндско плесно удружење.

Ово су постигнути резултати: наранџасте шљокице са кореографијом Feel it still освојиле су прво место и специјалну награду, котизацију за Париз 2024 у категорији фит стрит џез, деца. Успешне су биле и љубичасте шљокице са кореографијом Beliver у категорији фит опен велика група мини, које су такође заузеле прво место, баш као и тиркизне шљокице са кореографијом Confident у категорији фит стрит џез група мини. Плаве шљокице су заузеле друго место, у категорији фит опен мала група деца.

Прво место заузеле су и црвене шљокице, у категорији фит стреет стајл, мала група деца. Ништа мање запажене наступе нису имали ни солисти. Прва места припала су Александри Станчић са кореографијом Love on fire, у категорији фит стрит џез деца, Петри Суботин са кореографијом Papi у категорији фит хоп стaјл, Сањи Зомбори са кореографијом Аmeno у категорији фит кид Б деца.

Првe су биле и Миа Берар са кореографијом Boy у категорији фит кид Ц деца и Даница Чавић са кореографијом Dark horse, у категорији фит стрит стајл деца. Друго место освојила је Теодора Цвитановић са кореографијом Hawana, у категорији фит кид Ц мини.

Традиционално такмичење у плесним дисциплинама одржано је у Градској хали „Мостонга“ у Сомбору.

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!