21 септембра, 2023

Будући кувари и конобари на стручној пракси у Врњачкој Бањи

Директорка Економско-трговинске школе Тања Радованов и Јелена Чееперковић, директорка Угоститељско-туристичке школе са Домом ученика у Врњачкој Бањи, потписале су уговор о обављању професионалне праксе и постиглее договор о заједничким учешћима на међународним манифестацијама и такмичењима.

На састанку у Врњачкој Бањи две директорице истакле су да ће сарадња утицати на још бољи квалитет наставе, а размена искустава подићи ће обим знања и професионалне вештине ученика.

– Сматрам да је за наше ученике од великог значаја да им Школа пружи одговарајуће знање и оспособи их да буду најбољи у ономе што су одабрали. Зато се трудимо да им омогућимо да уче од најбољих и стручну праксу раде у одличним условима, са стручњацима својих заната – рекла је Тања Радованов.

Прва група од 15 ученика Економско-трговинске школе у Кикинди професионалну праксу ће обављати у Врњачкој Бањи, од 21. јуна дo 4. јула у пратњи професора Горана Бошњака.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!