Блокаде путева узрокoвале кашњење аутобуса из Новог Сада и Београда

Међуградски аутобуси ЈП „Аутопревоза“ возе у складу са стањем какво је на терену изазвано блокадом путева од стране пољопривредника. Како је истакао директор Драган Кнежевић касни се највише и са доласцима, али и са поласцима из Београда.

-Углавном се довијамо, па блокаду која је на излазу из Башаида обиђемо возећи алтернативним правцем, међутим готово увек чекамо због блокаде у Ченти, а ту је и блокада у Зрењанину, Бечеју и Новом Милошеву. То посебно осете путници који из Кикинде за Београд полазе у 7 и 10 сати, као и они који се за Кикинду враћају аутобусима у 12.30 и 13.30 часова. Аутобуски саобраћај ка селима добро функционише, као и онај ка Суботици јер аутобус прође пре почетка блокаде – каже Драган Кнежевић.

Кашњења су и до сат времена, а трпе и путници који иду или се враћају из Новог Сада.

-Путници негодују, али схватају да ми ту не можемо ништа. Као и сви остали који су заробљени због блокада и аутобуси чекају да почне пропуштање путника. Уколико дође до радикализације протеста и блокада буде читавог дана мораћемо да уведемо додатне поласке за приградска насеља. Кашњење аутобуса који долазе из Београда и Новог Сада у вечерњим сатима директно утиче и на полазак последњих аутобуса ка селима. Тада сачекамо и путнике који стигну касније одвеземо до месних заједница – додаје Кнежевић.

Свакодневно је спремно и једно возило са возачем уколико се деси ситуација да је возач који је отишао на пут, чекајући да се одблокирају путеви, испунио бонус прописаних сати. Мислило се и на то. У том случају други возач би га заменио, напоменуо је наш саговорник. Све информације о реду вожње путници могу добити на број телефона 423-770.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!