21 септембра, 2023

АРКУС лига: Након рукометашица Кикинде, коло пре краја испали и „Гриндексовци”

У данашњем дуплом рукометном програму у нашем „Језеру”, дупло испадање кикиндских клубова из АРКУС лиге. Након рукометашица Кикинде, коло пре краја испали су и „Гриндексовци”.

И док се за девојке још три утакмице пре конца сезоне знало да се после само такмичарске године враћају у наш други рукометни разред, момци клуба с именом града до вечерас математички су били у игри за опстанак. На крају, испоставило се, оба меча била су у комплету за све четири екипе без такмичарског значаја, а остаће једино записано да су девојке поразом 28:36 од аранђеловачког Бекамента завршиле надметање док је Мушки рукометни клуб ремизирао 30:30 с београдском Црвеном звездом, али се и он након сезоне враћа у други степен.

ЖОРК Кикинда заузела је 10, претпоследње место на табели с девет бодова из 20 утакмица. МРК Кикинда пак одиграће још једну, практично ревијалну, утакмицу, у среду 3. маја, у Лесковцу против Дубочице, а коло пре краја „Гриндексовци” су четврти одоздо односно први испод црте испадања, с четири бода мање од два најслабија тима, Пролетера и Југовића, које су ипак опстанак осигурали пре последњих 60 минута.

Додајмо још, капитен мушке екипе Станимир Комарек опростио се као активни рукометаш.

ФОТО: АРКУС лига (Мирослав Лукић) и Кикиндски портал

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!