Активиста СНС нападнут у Младеновцу

Како сазнајемо, синоћ у вечерњим часовима у Младеновцу је нападнут активиста Српске напредне странке и то док је вршио своје страначке активности.

Реч је о активисти СНС Николи Стојановићу, који је нападнут од стране Ђиласових фашистичких фаланги, који су га вербално а затим и физички напали уз вређање чланова СНС, председника Александра Вучића и његове породице.

Како се наводи из СНС Младеновац, овај инцидент је могао да има несагледиве и фаталне последице, а потврђује мржњу и нетрпељивост Ђиласових пулена према члановима странке која је на власти.

СНС Маденовац је најоштрије осудио напад на активисту Николу Стојановића и навео у свом саопштењу да неће дозволити да Младеновац буде жариште за политичке непријатеље, и да неће одустати од борбе за сигурно и демократско друштво у којем сваки грађанин има право на мишљење и слободу. Као и да је ангажованост СНС-а у заштити мира, слободе и правде неопозива.

Извор: 24седам

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!