Агресија из Скупштине преселила се на улицу: Погледајте како НАТО опозиција вређа и напада активисте СНС

Скандалозно понашање НАТО опозиције „Србија против насиља“

НАТО опозиција, која се крије под слоганом „Србија против насиља“, не успева да превари грађане Србије, јер ретроспектива деловања опозиције и њених присталица окупљене око наводне борбе против насиља последњих месеци показала је управо сасвим супротно, а то је распиривање агресије и мржње, ширење дезинформација и вређање.

Агресија НАТО опозиције из Скупштине преселила се на улицу, те су камере забележиле како активисти „Србије против насиља“ упадају у инфо штандове СНС и нападају, вређају и ударају активисте СНС, који мирно стоје на улици и обављају своје активности.

Физички напади на четири активисткиње СНС-а, које су обављале легитимне страначке активности, недавно су забележени и то је чист доказ да је насиље једина политика и метод који опозиција познаје и то иронично окупљена под називом листе „Србија против насиља“.

Непримерено, насилно деловање српске опозиције је виђено и у Народној скупштини, а поред вређања, лупања, псовања и скандалозних изјава на рачун у том тренутку председавајућег професора Стојана Раденовића, представници опозиције остаће запамћени као посланици који су крали тоалет папир из скупштинског тоалета и бацали га током заседања Скупштине.

(24sedam)

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!