Саопштење Савеза социјалдемократа: Глисером на блокаду путева?

Савез социјалдемократа, повереништво Кикинда огласило се саопштењем за јавност које преносимо: 

Грађани Кикинде треба да знају да се испред куће господина Крнића, коловође сваке блокаде нашег града, однедавно налази паркиран глисер!

Исти онај који је Кикинђанима бранио да иду на посао, у болницу, у школу, или да из било ког другог разлога изађу из града, причао је да то ради, јер се и он и други паори налазе у тешкој материјалној ситуацији, а данас пред кућом паркира глисер, за који се прича да је коштао неколико стотина хиљада евра. Ето колико му је тешко и како се тешко живи.

Још само на крају да питамо Крнића да каже Кикинђанима хоће ли сад глисером да блокира путеве, или ће глисер да чува да буде прави капетан на белу лађу као Шојић а за банатске путеве ће да шаље своје трактористе и надничаре да малтретирају грађане Кикинде. Овакви манипулатори и шпекуланти смеју се у лице и ругају се Кикинђанима који поштено раде, а овакви им не дају да се крећу и брукају и срамоте поштене паоре, скромне људе који тешко зарађују кору хлеба, наводи се у саопштењу Савеза социјалдемократа- повереништва у Кикинди.

 

Don`t copy text!