Прешло им у навику: Пети нерешен меч ОФК Кикинде, од последњих шест, без погодака

Пети пут у последњих шест кола српсколигашке „Војводине”, фудбалери ОФК Кикинде ремизирали су без погодака. Данас у Елемиру у дуелу с Нафтагасом, Кикинђани су у неколико наврата запретили, слично је било и на другој страни, пред мрежом наше екипе па је сусрет завршен најнепопуларнијим резултатом, али сигурно слађи део колача понет је на север Баната.

ОФК КИКИНДА: Француски, Јокић (Радовановић), Лукић, Адамовић (Ђукић), Бенке, Мирков, Ивановић (Вемић), Мојсиловић, Живојнов (Станаћев), Рафаел, Лолић (Нађпал).

Такође 20. коло, на распореду је овога викенда на војвођанском „Истоку”, а данас у дуелу Слободе и ЖАК-а, домаћин је, у Новим Козарцима, био уверљив – 5:1. Ковачевић је након солопродора, по средини, шутирао с 25 метара и ефектно погодио за вођство домаћина, а до одмора на супротоној страни лепим ударцем, мало искоса с полудистанце, поравнао је Лабус. У наставку, Ковачевић је након корнера, главом с прве стативе, донео нову предност, а Ђорић, после дуплог паса, одапео с дистанце и погодио горњи угао. Ближе крају Ковачевић се ослободио чувара, тукао по земљи и стигао до хет-трика, а тачку је ставио Ступар, пошто му је Галић асистирао.

СЛОБОДА: Ђаковић, Радулашки, Лисица (Марковић), Богојевић, Благојевић  (Галић), Поповић, Вокић, Цвијановић, Ђорић (Ступар), Д. Ћосић, Ковачевић (Б. Ћосић).

ЖАК: Батанчев, Алмаши (Малогајски), Зарић, Петровић, Утржен (Брцански), Секереш (Шанта), Лабус, Бербаков, Лакић (Врбашки), Раду, Ходик.

Сутра је на распореду други окршај локалних ривала, у Руском Селу од 16 сати, Црвена звезда чекаће Козару из Великог Села.

Д. П.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!