Радовановић: У Ботошу морамо пружити максимум

Четврту победу у низу уписала је ОФК Кикинда па је сада на другој позицији војвођанског „Истока”. Тренер Јевто Јарчевић задовољан је игром у другом делу, када су његови ученици постигли сва три поготка у дуелу с гостима из Старчева.

– Драж ове лиге јесте у томе што нема слабих тимова и свака је утакмица велики изазов. Сада нас очекује још и тежа серија од четири меча, два тешка гостовања и два дербија с Карађорђевчанима и Новокозарчанима на нашем терену. Мирни смо и фокусирани само на предстојећеи сусрет у Ботошу. Омладинац има добру екипу и, сада се већ може рећи, континуитет играња у покрајинском рангу. Незгодни су на домаћем терену који је мањих димензија, али ми ћемо покушати не само да наставимо у овом ритму који нас краси у последња четири кола, већ и да подигнемо ниво игре и наставимо серију успеха – каже Јарчевић.

Тренер Јевто Јарчевић

Душан Радовановић, Нишлија који је од јануара у ОФК Кикинди, пошто је прошао млађе селекције београдске Црвене звезде, више себе не сматра „странцем” на северу Баната, одлично је прихваћен у сваком погледу. Није ни чудо, изгара на сваком мечу, а против Старчеваца небројено пута као десни спољни убацио се по боку у напад свога тима, креирајући офанзивне акције.

– Презадовољни смо победничком серијом, поготово што смо тешко поднели незаслужени пораз у првом колу против комшија у Руском Селу. Кроз напоран рад вратили смо самопуздање, гледамо само први наредни меч, а у Ботошу морамо пружити максимум ако желимо бодовевели Радовановић.

 

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!