Војвођански „Исток”: Станаћев дириговао за славље Слободе против Козаре

У заосталој утакмици шестог кола војвођанског „Истока”, новокозарачка Слобода, на „Илији Пантелићу”, резултатом 2:0 савладала је великоселску Козару.

Галић је у 44. минуту, из слободног ударца, донео предност домаћину. Ћулибрк је претходно оборен готово на самој ивици казненог простора, а Галић је ниским и одмереним шутем погодио, делимично и зато што зид гостију није био добро постављен. На супротној страни у надокнади, Б. Бунић тукао је, такође из прекида, с нешто веће удаљености под пречку, али је ветеран Атлагић избио лопту у корнер.

Након бесадржајног првог полувремена и успаванке без темпа и живости, ритам је у наставку диктирао Војислав Станаћев, стварајући и шансе саиграчима. Средином другог дела, зрела прилика за Ковачевића, а и резервиста Лабус двапут је у последња два минута меча, пред судијски додатак, имао стопостотне шансе. Слобода је у осмом минуту надокнаде, ипак, стигла до овере победе. Станаћев је кратко проиграо Ковачевића који се прошетао казненим простором и ставио тачку.

После комплетиране шесте рунде, Слобода је осма с девет бодова, а Козара позицију ниже и с бодом мање.

Слобода: Атлагић, Богојевић, Марковић (Радулашки), Ћулибрк, Галић (Лабус), Поповић, Станаћев, Ђорић (Зељковић), Ковачевић, Д. Ћосић (Лисица), Вокић.

Козара: Ми. Француски, Јелача (Томић), Лисица, Рофа, Б. Бунић, Јовандић, Латиновић (Бурсаћ), Петровић, Н. Ђаковић, Кочиш, Ма. Француски (Мисић, М. Бунић).  

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!