Летњи турнир у малом фудбалу окупио 12 екипа

Летњи турнир у малом фудбалу „Кикинда 2023“ отворен је вечерас у дворишту Гимназије „Душан Васиљев“ и Економско -трговинске школе. Учествује 12 екипа од којих је 11 из Кикинде и околних села, а једна је из Зрењанина. Турниру су присуствовали Никола Лукач, градоначелник и Драган Пецарски, члан Градског већа, а отворила га је Јелена Чуданов, предеседница Спортског савеза.

Спортски директор турнира Марко Вукобрат подсетио је да се после три године паузе поново организује турнир, а ове године наградни фонд је никада већи и износи укупно пола милиона динара.

-Наградни фонд је пола милиона динара и првопалсирани ће освојити 350.000, другопласирани 100.000 и трећепласирани 50.000 динара. Уколико нас време послужи четири дана играће се по групама и четири дана је плеј оф односно две вечери четвртфинала, једно полуфинала и финално вече и утакмица за треће место. Очекујемо да победника добијемо за осам дана – истакао је Вукобрат.

Јелена Чуданов додала је да су суграђани били ти који су инсистирали да се летњи турнир поново организује.

-Уз подршку и помоћ Града сви љубитељи фудбала имаће прилику да уживају и навијају за своје фаворите. Драго ми је што имамо велики број екипа са територије града које својим учешћем подржавају све што радимо. Сигурна сам да ће на терену сви бити добри противници и да ће се такмичити у духу фер плеја – казала је Јелена Чуданов.

Осим новчаних, награде ће бити уручене најбољем играчу, стрелцу и голману турнира.

За све који буду пратили турнир, свако вече обезбеђене су робне и новчане награде. Улазнице се до плеј офа продају по цени од 100, а за плеј оф су 200 динара. Гледаоци треба да их чувају  јер једино тако могу да  учествују наградној игри.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!