Женска АРКУС лига: Ветеранка Глушица рафално по Кикинђанкама

Танка је била нада, испоставило се ишчилила је практично већ након половине првога полувремена, рукометашица Кикинде да ће евентуалном победом над екипом Младости из Нове Пазове ухватити прикључак у равноправној трци за опстанак. Данас у раном термину: Кикинда – Младост 22:29.

Очајно прво полувреме Кикинђанки, Младост је казнила. Водиле су 15:8 Новопазовчанке на одмору, а Лепосава Глушица, која је већ загазила у пету деценију живота, постигла је у том периоду игре више од половине погодака – осам и то из десет покушаја. Укратко, млађарија из обе екипе далеко је испод њеног нивоа па је ветеранка блистала у пуном сјају као и минулог децембра на истом месту у кикиндској дворани када је екипа из Нове Пазове освојила Куп Војводине. Нити друго полувреме није донело узбуђење пошто је гостујући тим сигурно контролисао ток сусрета.

Жељана Радаковић рекла је након меча:

– Имале смо најбољу припрему утакмице до сада, али нисмо поштовале договор и захтеве тренера Карановића па је овај пораз резултат тога.

Тренер Дејан Карановић додао је:

– Седам дана сам у клубу, немам чаробни штапић, а и грип нас је покосио. Живкова и једна Чубрило имају упале плућа, није оправдање за пораз, али нама је то изузетан хендикеп. Слободни смо у наредном колу па потом следи пауза у такмичењу, укупно три седмице нећемо имати мечеве и у том периоду покушаћемо да поправимо што се поправити може.  

ЖОРК Кикинда: Матић, Ал. Чубрило 3, Сивчев, Ђукичин 2, Радаковић 8, Ердељан, Степановић, Балабан (9 одбрана), Латиновић 2, Стевановић (2 одбране, седмерац), Чочај 3(1), Перовић, Н. Чубрило, Ан. Чубрило 4, Митић.  

ТВОЈ БРЗИ ИНФО (ВИДЕО): Кратко, јасно, суботом

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

ТВОЈ БРЗИ ИНФО и ове суботе на вашем порталу

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

Don`t copy text!