Започео припреме и четврти клуб са шире територије Града Кикинде: Кренула и Звезда

Првим окупљањем у овој години и премијерним тренингом у вечерњим сатима, фудбалери рускоселске Црвене звезде започели су данас припреме за наставак сезоне у Војвођанској лиги „Исток”. Из ОФК Кикинде, лидера на табели поменутог ранга надметања, вратио се, након свега пола сезоне, Петар Цвијановић, а стигао је и млади Новосађанин Слободан Симић такозвани бонус играч, досадашњи фудбалер Сусека, из истоименог места у Срему, члана Друге новосадске лиге, шестог ранга надметања. Тренер Раде Медић очекује да његова екипа максимално збије редове.

– Напустио нас је Огњен Чубрило, отишао је у Слогу из Ердевика, па ми је драго да се један играч са шире територије Града Кикинде коначно отиснуо у озбиљан војвођански клуб који има српсколигашке амбиције. Још се Радован Јовановић, иначе из централне Србије, обрео у Јединству из Уба, али да буде кондициони тренер – каже Медић.

Рускоселци имају заказане три провере ове зиме: против наковачког Полета, зрењанинског Радничког и великоселске Козаре, а траже још једног ривала по могућству већ за 4. фебруар.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!