„Елиос“ је ново име на здравственој мапи Кикинде: Отвара се најсавременија поликлиника у центру града

Поликлиника „Елиос“, нова приватна здравствена установа, са најсавременијом опремом, искусним тимом лекара и љубазним и посвећеним особљем отвара се у Кикинди у понедељак. У репрезентативном амбијенту у самом центру града, на адреси Браће Татића број 3, медицинске услуге пружаће лекари специјалисти, медицинске сестре, техничари и консултативно ангажовани еминентни стручњаци, док ће најсавременија лабораторија суграђанима пружити широку палету биохемијске дијагностике.

Стручан и предан тим Поликлинике „Елиос“ предводе доказани стручњаци- мр Живодарка Дацин, директорица и оснивач ове здравствене установе и лекари: др Гојко Љубоја, хирург, др Мирко Стојисављевић, гастроентеролог, као и др Драган Грубор, хирург. На услузи пацијентима биће и др Миша Грујин, уролог, др Владимир Перић, анестезилог, др Вукосав Тркуља, радиолог и други уважени специјалисти. Задовољство пацијената који ће бити у прилици да, без чекања и одласка у веће здравствене центре, добију квалитетну здравствену услугу апсолутни су приоритет Поликлинике „Елиос“. Целокупна опрема је нова и одговара најсавременијим медицинским стандардима. Води се рачуна о сваком детаљу како би ниво пружене медицинске услуге био на високом нивоу.

-Заступљене су интернистичке и хируршке гране, урологија, кардиологија, гастроентерологија, ендокринологија и пулмологија као и комплетна ултразвучна и лабораторијска дијагностика. Радићемо мање хируршке интервенције, имамо модерно опремљену операциону салу и собу за дневни боравак пацијената након интервенција. У плану је и пружање услуга из домена пластичне хирургије, васкуларне и неурохирургије – сазнајемо од др Љубоје.

Модерна лабораторија која одговара највишим стандардима пружа прецизан и поуздан резултат анализа из области биохемије, хематологије, имунологије, ендокринологије, одређивање тумор маркера, анализу урина и фецеса…

-Лабораторија је отвореног типа, не само за кориснике услуга поликлинике- наводи мр Живодарка Дацин, специјалиста медицинске биохемије и директорица Поликлинике „Елиос“.

– Анализе се раде на новој и апсолутно најсавременијој опреми. Путем посебног броја телефона, пацијенти ће моћи да добију комплетну информацију о начину понашања пред одређену анализу, што је веома важно, јер постоје различити протоколи. Комплетна крвна слика и биохемија, урин са седиментом, одређивање хормона и тумор маркери, Д- димер који је нарочито актуелан због короне, радимо све из области клиничке биохемије у зависности од потребе пацијената- каже мр Живодарка Дацин.

У жељи да становницима Кикинде и околине пруже свеобухватну здравствену услугу, наредни корак биће развој рентгенолошке службе са скенером и магнетном резонанцом. Поликлиника „Елиос“ има сарадњу са реномираном установом New Hospital у Новом Саду, најсавременије опремљеном општом болницом у региону, где се, у зависности од потреба пацијената, могу обавити веће хируршке интервенције.

Поликлиника „Елиос“ почеће са радом у понедељак 23. јануара. Радно време је од 7 до 19 часова радним данима и суботом од 7 до 14 сати. За све информације, биће доступни бројеви телефона 0230 40 10 20 и 066 800 7988.

 

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!