Женска АРКУС лига, три кола пре краја: Кикинђанке и математички испале

Неколико минута пре почетка вечерашње утакмице 20. кола АРКУС лиге између Кикинђанки и новосадске Војводине, рукометашице Кикинде математички су изгубиле и последњи промил наде да могу у овој сезони до опстанка.

Наиме, Наиса је у Нишу савладала тим Бора и три кола пре краја Кикинђанке су се опростиле од елите, након само сезоне проведене у њој, па меч против Новосађанки није имао такмичарског значаја, а тако ће, наравно, гледано из угла Кикинђанки бити и у преостала два кола када ће гостовати Радничком у Крагујевцу те на растанку од друштва суперлигаша дочекати аранђеловачки Бекамент.

Када је реч о вечерашњој утакмици у готово празном „Језеру”, пред 60-70 посматрача, било је на одмору 11:11, а и у наставку игре, након много обостраних погрешака и резултатских преокрета, опет је одиграно поравнато па је сусрет завршен поделом бодова – 24:24.

ЖОРК Кикинда: Матић, Ал. Чубрило 1, Сивчев 1, Ђукичин 1, Радаковић 2, Степановић, Балабан (5 одбрана), Латиновић, Стевановић (4 одбране), Чочај 12(1), Перовић 1, Попадић, Живков 2, Ан. Чубрило 1, Новаков 3.  

Don`t copy text!