Заказана седница Скупштине Града: Пред одборницима извештаји о раду

За четвртак, 30. новембар, председник Скупштине Града Младен Богдан заказао је 33. седницу градског парламента. Пред одборницима ће се наћи 28. тачака дневног реда међу којима су: одлука о допуни оснивачког акта ЈП „Кикинда“, као и усвајање извештаја о пословању за прошлу годину: Центра за социјални рад, Центра за пружање услуга социјалне заштите, Геронтолошког центра и Црвеног крста.

Разматраће се и одлуке о: утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности на територији Града за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину, о изменама одлуке о тарифи накнаде за коришћење јавне површине, о усвајању Локалног антикорупцијског плана Града Кикинде за период од 2023. до 2026. године, о покретању поступка за реализацију пројекта јавно-приватног партнерства  ради  обављања послова комуналне делатности: дезинфекције, дезинсекције, дератизације и осталих сродних услуга  попут сузбијања комараца, крпеља, глодара и амброзије на јавним површинама Града Кикинде. Решења о именовању  и разрешењу чланова одбора у установама чији је оснивач локална самоуправа, такође су на дневном реду.

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!