Војвођанскa лига „Исток”: Победа Рускоселаца, потоп Новокозарчана и ЖАК-а

Комплетирано је 27. коло Војвођанске лиге „Исток”, а данас од три наша клуба једино су победили фудбалери рускоселске Црвене звезде, 2:0 добили су код куће перлешку Војводину. Новокозарачка Слобода и кикиндски ЖАК високо су поражени истим резултатом – 4:0, од Борца у Старчеву односно Јединства у Банатском Карађорђеву.

У Руском Селу, у дуелу равноправних ривала, играло се углавном између два шеснаестерца. На почетку другога полувремена сусрет је на десетак минута прекинут због провале облака, а нити наставак није донео било какву промену. Тако је било све до 70. минута, када је млађани Бајић изванредним ударцем с двадесетак метара, након што му је наишао одбитак, забио у горњи угао гостију. У 80. минуту све је одрадио Зечевић, убацио према Цвијановићу, испред којега је интервенисао Мишић но истовремено и проследио лопту у своју мрежу за коначан исход.

ОФК Кикинда јуче је математички, три кола пре краја сезоне, осигурала повратак у Српску лигу „Војводина”, има тренутно 64 бода. Слобода је трећа с 51, Црвена звезда пета са 46, Козара девета с 35, а ЖАК 13. с 28 бодова.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!