Војвођанска фудбалска лига „Исток”: Кикинђани у финишу сломили отпор Рускоселаца

Утакмицама 16. кола настављено је првенство Војвођанске лиге „Исток”, а од пет наших клубова данас су играли ОФК Кикинда и рускоселска Црвена звезда те великоселска Козара која је била у Житишту код Јединства из Банатског Карађорђева. Оба сусрета завршена су истим резултатом – 2:0 за домаћине.

На Градском стадиону ОФК Кикинда је у финишу сломила отпор Рускоселаца, погоцима Небојше Ђукића (из казненог ударца) у 85. минуту и Марка Спахића у четвртом минуту судијске надокнаде. Над Ђукићем је и начињен фаул за најстрожу казну, на ивици шеснаестерца, а други је гол домаћин постигао након акције Радовановића по крилу и убачене ниске лопте на другу стативу након чега је Спахић само потврдио победу.

ОФК Кикинда: Савков, Божић, Рељић, Јарић (Барбул), Кецман, Мирков, Ивановић (Рафаел), Зељковић (Глишић), Спaхић (Галешев), Ђукић (Хајду), Радовановић.

Црвена звезда: Костуранов, Белић (Узелац), Апић, Јанков,  Симић, Коцкар, Цвијановић, Попесков, Војводић, Кресоја, Лаништанин.

Сутра од 15.30 сати на кикиндском Вашаришту састаће се ЖАК и новокозарачка Слобода.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!