(ВИДЕО) Огромна подршка на делу: За сат времена хиљаду Кикинђана подржало листу СНС

Снажну подршку Српској напредној странци и политици председника Александра Вучића потврдио је oгроман одзив суграђана који су вечерас дошли у страначке просторије да својим потписима подрже изборну листу „Александар Вучић- Србија не сме да стане”.  

ОГРОМНА ГУЖВА ИСПРЕД ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС

У Градском одбору у Кикинди суграђани су у дугим редовима стрљиво чекали да дају свој потпис подршке и тако још једном потврдили да су за континуитет државотворне политике председника Вучића и СНС-а за успешну и просперитетну Србију.

У оптимистичној атмосфери, уз одличну организацију,  за само сат времена подршку листи пружило је око хиљаду суграђана који су похрлили у седиште Градског одбора, али и у месне заједнице у селима- о чему сведочи и наш видео.

Дилему нису имали ни становници у селима који су такође демонстрирали снажну подршку изборној листи напредњака ( фото на крају текста).

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић данас је расписао ванредне парламентарне изборе за 17. децембар. Како је Вучић истакао, веома је важно да Србија сачува мир, стабилност и унутрашњу кохезију и покаже демократичност.

„Рекао бих да је ова кампања прилика да на цивилизован начин прикажемо различите идеје, програме, политике који треба да се такмиче, али који никада неће угрозити наше виталне државне, народне и националне интересе“, истакао је председник Вучић.

Свим учесницима у кампањи пожелео је добар резултат у представљању својих идеја и циљева.

„Желим им да све то чине на демократски и цивилизован начин, за грађане Србије је важно да најбољи програми и идеје победе. Уверен сам да учвршћујемо демократију и обезбеђујемо сигуран пут у будућност нашој деци. Живела Србија, нека су нам срећни избори“, закључио је Вучић.

 

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....