Ватрени окршај међу мигрантима: Троје мртвих и један рањен

Троје мртвих и једна рањен  мигрант биланс је међусобног ватреног обрачуна. Немио догађај догодио се у раним јутарњим сатима се у напуштеним објектима некадашњег пољопривредног добра „Бачка“ у близини Хоргоша тачније у пограничном појасу.

Како сазнајемо у Полицијској управи Кикинда на лицу места затечена су три тела са ранама нанешеним ватреним оружјем од којих су и преминули. Један мигрант је рањен и пребачен је на даље лечење у Општу болницу у Суботици.

 

-Свакодневно пратимо кријумчарење, али и кривична дела за која су осумњичени мигранти. У првих девет месеци на територији наше Полицијске управе у 43 акције измештено је 1.728 миграната у друге прихватне центре – рекао је на недвано одржаној кнференцији за новинаре начелник ПУ Кикинда Павле Рајков.

У току је увиђај и претарага терена којим руководи Више јавно тужилаштво из Суботице.

Мештани  Хоргоша су  узнемирени овим догађајем иако се он догодио ван места. Јаке полицијске снаге су на терену и обезбеђују погранични појас у којем су страдали мигранти .

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!