Ватрени окршај међу мигрантима: Троје мртвих и један рањен

Троје мртвих и једна рањен  мигрант биланс је међусобног ватреног обрачуна. Немио догађај догодио се у раним јутарњим сатима се у напуштеним објектима некадашњег пољопривредног добра „Бачка“ у близини Хоргоша тачније у пограничном појасу.

Како сазнајемо у Полицијској управи Кикинда на лицу места затечена су три тела са ранама нанешеним ватреним оружјем од којих су и преминули. Један мигрант је рањен и пребачен је на даље лечење у Општу болницу у Суботици.

 

-Свакодневно пратимо кријумчарење, али и кривична дела за која су осумњичени мигранти. У првих девет месеци на територији наше Полицијске управе у 43 акције измештено је 1.728 миграната у друге прихватне центре – рекао је на недвано одржаној кнференцији за новинаре начелник ПУ Кикинда Павле Рајков.

У току је увиђај и претарага терена којим руководи Више јавно тужилаштво из Суботице.

Мештани  Хоргоша су  узнемирени овим догађајем иако се он догодио ван места. Јаке полицијске снаге су на терену и обезбеђују погранични појас у којем су страдали мигранти .

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....