У саобраћају, за викенд, двоје повређених

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лакше телесне повреде. Настала је материјална штета у износу од 70 хиљада динара. Саобраћајне незгоде су се догодиле због: радње возилом и неприлагођене брзине.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 26 учесника у саобраћају и издато је 76 прекршајних налога.

Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 11 возача, од чега је шесторо задржано у трајању до 12 сати јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, односно, имали су недозвољене психоактивне супстанце.

Такође, откривенa су 24 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 39 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 94 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!