У Шајкашу крај ОФК Кикиндиног низа без пораза, играли и војвођански лигаши

Након 4. новембра и низа од шест ремија и две победе, ОФК Кикинда поражена је 2:0 у 22. колу Српске лиге „Војводина” у Шајкашу од Борца. Бодови су домаћину били неопходни за бег из опасне зоне и до њих су стигли головима у 25. и 69. минуту, а Кикинђани су након дуго времена пали с треће на четврту позицију.

ОФК КИКИНДА: Француски, Јокић (Живојнов), Бељић (Вемић), Станаћев (Радовановић), Бенке, Мирков, Нађпал, Мојсиловић, Адамовић (Ђукић), Рафаел, Виловски (Ивановић).

И на војвођанском „Истоку” била је радна среда и такође 22. коло на распореду. Козара је поражена 2:1 у Житишту од Бегеја, а једини гол постигао је Француски у 18. минуту, изједначивши. У Новим Козарцима преокрет. Након вођства Слободе, поготком Галића у у 38. минуту, Младост из Омољице стигла је у наставку до уверљивог тријумфа 1:4. Црвена звезда, у Руском Селу, стигла је до бодова с пенала, головима Терзина у 73. и Попескова у 76, а победу је Новковић у 90. минуту учинио уверљивијом.  Коначно, ЖАК је претрпио нови бродолом, овога пута недалеко од Дунава, у Ковину од директног ривала за опстанак Радничког, који га је савладао 5:1, закуцавши га на последње место одакле се, ако се неко чудо не догоди, више неће ни померати. Једини погодак за „Жуте мраве” постигао је Лабус у 67. минуту, а када је реч о осталим нашим клубовима, Великоселци су након данашњег пораза пала на шесто, а Новокозарчани на седмо место док су Рускоселци 10. на лествици.

Д. П. 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!