У Кањижи и Новом Кнежевцу полиција пронашла 43 ирегуларна мигранта, оружје и муницију

Припадници Министарства унутрашњих послова су данас, у акцији појачане контроле миграната на више локација на подручју Полицијске управе у Кикинди, пронашли 43 ирегуларна мигранта, који су превезени у прихватне центре.

Током акције која је спроведена је на подручју општина Кањижа и Нови Кнежевац полиција је претрагом терена пронашла две аутоматске пушке, 28 комада муниције, као и маскирне униформе.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање и ношење оружја и експлозивних материја, полиција је ухапсила држављанина Авганистана и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Сенти.

Акција је спроведена у оквиру континуираног рада на сузбијању ирегуларних миграција, а полиција ће и у наредном периоду спроводити редовне контроле кретања и боравка миграната како би се очувала безбедност и сигурност свих грађана, као и миграната, саопштила је Полицијска управа у Кикинди.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....