У Кањижи и Новом Кнежевцу полиција пронашла 43 ирегуларна мигранта, оружје и муницију

Припадници Министарства унутрашњих послова су данас, у акцији појачане контроле миграната на више локација на подручју Полицијске управе у Кикинди, пронашли 43 ирегуларна мигранта, који су превезени у прихватне центре.

Током акције која је спроведена је на подручју општина Кањижа и Нови Кнежевац полиција је претрагом терена пронашла две аутоматске пушке, 28 комада муниције, као и маскирне униформе.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање и ношење оружја и експлозивних материја, полиција је ухапсила држављанина Авганистана и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Сенти.

Акција је спроведена у оквиру континуираног рада на сузбијању ирегуларних миграција, а полиција ће и у наредном периоду спроводити редовне контроле кретања и боравка миграната како би се очувала безбедност и сигурност свих грађана, као и миграната, саопштила је Полицијска управа у Кикинди.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!