СНС донирао телевизор Пријемном одељењу Болнице

Захваљујући хуманим опредељењима и доброј вољи донатора, данас су представници Трећег месног одбора ГрО Српске напредне странке уручили Општој болници донацију – телевизор марке Самсунг од 50 инча за Ургентно-пријемно-тријажну службу.

Како су рекли представници донатора, идеја за овај хумани гест потекла је од самих грађана и чланова Трећег месног одбора СНС-а који су, као пацијенти, увидели да би, на овај начин, могло да се помогне у превенцији различитих болести и у промоцији здравља уопште.

Др Душан Прекратић, специјалиста гинекологије и акушерства запослен у Болници, као одборник у Градској скупштини нагласио је да Српска напредна странка има слуха за потребе грађана и чини све што је у њиховом интересу.

Захваливши на поклону, в. д. директорка Болнице др Весна Томин, истакла је да је здравље свих грађана приоритет у раду установе.

– Отворени смо за сваку врсту хуманог геста и помоћи – рекла је др Томин. – Напредујемо корак по корак и помаци се виде у свим сегментима, у набавци нове, савремене медицинске опреме, и у организационом и кадровском смислу.

Телевизор ће бити коришћен за емитовање здравствено-едукативног материјала и за промоцију здравља.

Don`t copy text!