10 децембра, 2023

Саркастични видео о опозицији погодио право у мету – Ђиласови медији стали у одбрану шефа, а народ се подсетио лопова и банкрота

Друштвеним мрежама током јучерашњег дана почео је муњевитом брзином да се дели саркастични видео и музичка нумера непознатог аутора, којом се исмева део опозиције под контролом Драгана Ђиласа.

Интернет портал Директно који се налази под Ђиласовом контролом, одмах је кренуо у одбрану свог шефа и за кривца је оптужио ни мање ни више него председника државе Александра Вучића и то у тренутку док председник договара нове инвестиције са НР Кином.

Оно што је додатно занимљиво, Ђилас и његови новинари нису негирали суштину нумере, а то је лоповлук и банкрот до ког су државу довели. Напротив, они су ушли у оцену квалитета песме упоређујући је са хитовима ријалити звезда, ваљда истих оних које су пропагирали у Великом брату и осталим ријалити програмима које су довели у Србију.

Грађани Србије и те како знају ко је државу довео до просјачког штапа и ко сада на силу, преко улице жели да се врати у фотеље у моменту када је државна каса пуна.

Да подсетимо, у јуну 2012. године на рачуну буџета Републике Србије било је само осам милијарди динара, а само за пензије у јулу је требало издвојити 40 милијарди динара.

(nsuzivo.rs)
не, не , не!!!!!!