Рукомет: Кикинђани очекивано у Гајдобри, Мокринчани изненадили у Апатину

Три наша клуба играли су вечерас првенствене утакмице. Очекивану победу у седмом колу северно-централне групе другога ранга остварили су рукометаши Кикинде. У Гајдобри, селу у општини Бачка Паланка, добили су 32:27 (18:14) тим Херцеговца и налазе се на другом месту с 12 бодова, колико има и прва Колубара из Лазаревца. Инђија је трећа с 11, а Црвенка четврта с 10 бодова. У суботу од 18 сати у „Језеру”, Кикинђани ће дочекати Лавове из Београда који су осми са шест бодова.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 4, Герогијевски, Марковић, Гамбер 4, Мишков, Врговић 5(3), Милошевић 1, Татари 1, Стојановић 7, Јовановић 7, Бошковић 3.

Мокринчани су угодно изненадили у Апатину, савладали су истоимени тим 29:27 (14:15) стигавши тако у седмом колу до друге победе у Првој лиги Војводине. Звезда је 10, трећа одоздо, на лествици, а у следећој рунди чекаће састав петопласираног Банатског Карловца.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алмаши 2, Иветић, Дукатаров 4, Челекетић, Векић 6, Голић 1, Ковач 1, Козловачки 11(3), Блажић 4, Ладичорбић, Малуцков, Скубан.

Рукометашице Мокрина, у шестом колу Друге лиге Војводине, изгубиле су 34:30 (19:9) у Оџацима од екипе истога имена, трећи им је то пораз и уз четири победе и с петог места на табели, опет ће гостовати – осмој Сонти.

ЖРК МОКРИН: Матић, Стојшић, Коканов, Бркин 7(1), Ладичорбић 8, Вукобрат 4, Кецић 5(1), Пешић 2, Голић, Јовановић, Бајкин 4, Алмаши, Челекетић.

Don`t copy text!