Први турнир Младих вукова, у дворани „Језеро”, за фудбалере рођене 2013. и млађе

Школа фудбала Млади вукови организовала је у „Језеру” први турнир у малом фудбалу за дечаке рођене 2013. године и млађе. Наступа, осим домаћина, још 11 клубова и укупно 140 играча, међу њима и новосадска Војводина и београдски Партизан, а надметање је отворио градоначелник Кикинде Никола Лукач. Председник ШФ Млади Вукови, Драган Зечевић, рекао је:

– И досад смо повремено правили турнире у нашем балону, али сада смо одлучили да уз помоћ градске управе све подигнемо на много виши ниво. Овакви турнири чести су за ове млађе узрасте, међутим у Кикинди их нисмо имали превише, а сада желимо да барем једанпут годишње и ми будемо домаћини на овакав начин. Хоћемо да се наша деца што чешће опробају да виде на којем су нивоу у односу на ривале.

Председница Спортског савеза Кикинде Јелена Чуданов надовезала се:

– Град се потрудио да све ово подржи, желимо да овај тунир постане лепа традиција и увек ћемо да подржимо овакве догађаје. Деца су нам најбитнија, а онда самим тим и њихово бављење спортом и зато хоћемо да и у ШФ Млади вукови, дечаци могу да виде где се налазе када је реч о њиховом фудбалском знању.

Вукашин Стојановић, мали фудбалер из ШФ Млади вукови, представио се укратко:

– Имам 10 година, а пет година већ тренирам у Младим вуковима. Играм углавном у нападу, фудбал ми много значи у животу и желео бих да једног дана заиграм у неком великом клубу.

Д. П.   

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!