Поношев удар на Манојловића: Или оснуј странку – или престани да делиш лекције!

Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“

У српској безидејној опозицији отворен је нови фронт након што је Здравко Понош жестоко напао Сав Манојловића.

Након Маринике Тепић, десне руке Драгана Ђиласа и најпознатије српске прелетачице фронтални напад на лажног еколога Саву Манојловића покренуо је и Здравко Понош.

Гостујући на тајкунској Н1 телевизији, Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“.

– Понекад ти људи који долазе из активистичког и невладиног сектора су склони да дају савете политичким странкама шта треба да се ради. То не буде добро примљено јер ако мислиш да можеш боље – оснуј странку. Али то онда подразумева и део одговорности изласка на изборе и мерења колико си успешан у томе. Кад то радиш из невладиног сектора, онда не полажеш рачуне никоме осим извору финансирања! – дословце је рекао Понош.

Претходно је на Манојловића ударила Мариника Тепић која га је у интервјуу за тајкунски Данас чак оптужила и за сарадњу са председником Србије Александром Вучићем на гашењу протеста против ископавања литијума.

Тепићева се жестоко увредила и брецнула и на Манојловићеве речи да је Драган Ђилас натерао Тепићеву да отпочне фамозни штрајк глађу.

– Саво Манојловић користи готово сваку прилику да нас нападне, Драгана (Ђиласа) под обавезно, на начин и „аргументима“ које сам, морам признати, чула само од тих зекићки и радовановића, Вучићевих таблоида и трбухозбораца. Тврдња да је Драган нас, његове страначке колегинице, натерао да штрајкујемо глађу да би он имао мандат и имунитет, потпуно је увредљива за све нас – рекла је тада Тепићева.

(Извор: 24sedam)

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!